Friday, January 11, 2008

DINGINNYA PUNCAK JERAI

Kayuhan 1 Muharam ni sedikit terjejas pasal beberapa ahli
terpaksa menyertai acara rasmi kerajaan negeri menyambut
awal muharam.
Sampaikan mood aku tarak utk snap gambaq dan terlepas
beberapa aksi menarik gelagat orang tua2 naik gerek...

Jarak: 29km
Masa: 4 jam
Penunggang: 6 orang




Ramly masih enggan berenggang dengan jentera ampai
penuhnya walaupun telah dipujuk supaya membawa
ekor keras.. Akibatnya tertinggal beberapa minit di belakang...;)



Aku tau hangpa dok gelak pasai apa..!
Tengok Shuhazi gelak sampai terduduk...

Tak dak kes lain...

Menikmati masakan enak isteri Wan Shahidan di rumahnya
di Sg Petani... Terima kasih kak kerana susah2 masak untuk
kami yang kelaparan nih, sweet sour tu sedap la...


video



aku cuba merakamkan badan Ramly yg berasap

malangnya tak kelihatan di dalam shot ini

2 comments:

KeLoLo said...

Zan,

Hampa ikut tarmac ka off road?

Ni...kalu nak bagi nampak badan berasap cha try shoot mengadap matahari. Asap dari badan lagi terang nampak bila disuluh matahari.

zankx said...

kelolo,
kami ikut tarmac sampai summit, 16km. kat situ ada army jaga pemancar komunikasi & tnb. kami boleh masuk pun pasai brade ramly ada. dia x army dulu, retired at left. commandant.
kami tak brape gemar trail off road jerai pasai dia up & down, not so tough bro. tapi trek dia panjang la... sampai 80km pusing2 kot bawah tu je. cant reach to the top!
penah layan ka kat situ?
*p/s: memang betui kalu shoot mngadap matahari lebih jelas malangnya kat situ asyik brkabus je!