Friday, February 01, 2008

SAMA TAPI TAK SERUPA

Fox Flux 2008 milik Cikgu Zul
Kura-kura emas yg melintas sewaktu kami mendaki Wg Angin



Inilah trail yang terhasil selepas gotong-royong minggu lepas. Salah satu dari 3 steep yang menyeramkan tapi cuma yang ini gagal ditawan kecuali Hj Shuib (aksi klip video) dengan jentera full susp Gaint Anthem yang berjaya menawan steep ni pada hari pertama.
Jumaat, Shuhazi menjadi jaguh dengan hard tail Tank Pronya serta Hj Che Rus dengan full susp Gaint NRS3 berjaya mengatasi halangan. Ketinggian steep ini cuma 15 kaki saja dengan slope antara 40-45 degree tapi struktur batuan tu yang membuatkan ramai riders yang gayat...!
Riders yang lain masih mengigit jari. Teruskan mencuba..!



TOKI Manjung berkata...
...kelakar TOKI tengok geng-geng hampa nooo..nakai macam masa kit budak2 dulu laaa..maklum laaa..dulu-dulu nak beli gerek yang ada full suspension pak pun pakai gerek sudirman yang ada suspension depan saja nooo..sapa yang keriau kuat sangat tuu zank?? sampai bini TOKI tengah tidog pun tekejut..hehehehe..
2008 Februari 3 01:13


"MAT KEDAH" berkata...
Cayalah TRM.. hang memang daysat.. sekalung TAHNIAH dari aku kat sini
2008 Februari 3 17:09



3 comments:

TOKI Manjung said...

...kelakar TOKI tengok geng-geng hampa nooo..nakai macam masa kit budak2 dulu laaa..maklum laaa..dulu-dulu nak beli gerek yang ada full suspension pak pun pakai gerek sudirman yang ada suspension depan saja nooo..sapa yang keriau kuat sangat tuu zank?? sampai bini TOKI tengah tidog pun tekejut..hehehehe..

"MAT KEDAH" said...

Cayalah TRM.. hang memang daysat.. sekalung TAHNIAH dari aku kat sini

zanKX said...

toki manjung,
tu la pasai, hudoh betui la kalau dipikiaq2 balik. dah tua2 baru jadi mcm tu..
yg dok menempit mula tu Hj la, satisfied atau adrenalin kecut perut brjaya lepas steep tu..

mat kedah,
bila ang nak mai layan level 3 wg angin? stim gila woo...! antara ketaq dan nak tunjuk terror