Thursday, April 03, 2008

musangTM

video

Kalau hangpa semua nak kenai, ni la dia musangTM sebenaq-sebenaqnya.. Ada setengah orang tua-tua panggey Jebon tapi aku tak pasti dia dari specific species mana.. Mungkin Jebon ni dari jenis yang suka masuk reban, curi makan ayam orang kampung.. Priceless tapi kalau nak, buleh offer..!! Hehe

Aku dalam proses membesaqkannya, dok ejas travel kot-kot buleh dapat 130mm.. Kalau dapat 100mm pun dah kira ok..!!

Cuma satu je, bila besaq nanti kaler dia hitam.. Kira last year model la..!!

Sapa-sapa yang pakai kaler putih tu kira albino la, satu dalam sejuta..!!

1 comment:

ramlySp said...

ni kalu survival aku panggang buat dinner jer !